توسعه شبیه ساز مدار سه بعدی با دقت بالا، امکان طرح مدار الکترومغناطیسی با نویز کمتر را فراهم می کند

گروهی از محققان دانشگاه اوزاکا به سرپرستی پروفسور ماسایوکی آبه و پروفسور هیروشی توکی از دانشکده علوم مهندسی ، یک شبیه ساز مدار سه بعدی با دقت بالا را در حوزه زمان برای تعیین کمترین نویز الکترومغناطیسی تهیه کردند و منشأ آن را روشن کردند.

در زندگی روزمره ما ، وسایل برقی معمولی وقتی به یک ولتاژ وصل می شوند ، راه اندازی می شوند. با وصل شدن یک دستگاه ، "اختلاف" پتانسیل روی پلاگین اعمال می شود و مدار الکتریکی موجود در محصول هدایت می شود.

با این حال ، نویز الکترو مغناطیسی از "مجموع" پتانسیلها سرچشمه می گیرد، چیزی که معمولاً به آن توجه زیادی نمی کنیم. از آنجا که درک "مجموع" پتانسیل در مدارهای الکتریکی چرا ، کجا و چه زمان تولید می شود، دشوار است، برطرف کردن این نویزها صرفاً بر اساس فوت و فن و تجربه انجام میگیرد. نتایج این تحقیق باعث شده است که نه تنها "تفاوت" کمیت فیزیکی ، که به طور معمول در تئوری مدار متعارف استفاده می شود ، بلکه "مجموع" کمیت فیزیکی نیز اندازه گیری شود ، که می تواند به عنوان منشا اثر نویز الکترومغناطیسی عمل کند.

از آنجا که زندگی ما به دلیل گسترش وسایل نقلیه با برق بیشتر و راحت تر می شود ، خطر بروز مشکلات ناشی از نویز الکترومغناطیسی نیز افزایش یافته است. بنابراین ، تجسم روند تولید نویز الکترومغناطیسی و درک نحوه وقوع آن در طراحی مدارات پیشرفته بسیار حائز اهمیت است.

 

در این مطالعه ، این گروه یک روش محاسبه برای تعیین کمیت "جمع" از مقادیر فیزیکی ، ایجاد می کند که باعث ایجاد نویز الکترومغناطیسی و همچنین یک شبیه ساز می شود که می تواند منشا پدیده نویز را تجسم کند. به طور خاص ، آنها قادر بودند به طور مستقیم معادله انتگرال دیفرانسیل همزمان را با متغیرهای پتانسیل مقیاس ، بار ، پتانسیل بردار و جریان ، که مقادیر فیزیکی الکترومغناطیسی در رسانای سه بعدی تشکیل دهنده مدار هستند ، محاسبه کنند.

علاوه بر این ، این گروه الگوریتمی را ایجاد کرده است که عناصر مدار (منابع ولتاژ ، مقاومت و غیره) را در مرزهای دلخواه به عنوان ورودی وصل می کند. روشی که در این تحقیق ایجاد شده امکان تجسم چگونگی تکثیر و تغییر مقادیر فیزیکی در مواد رسانای الکتریکی با گذشت زمان را فراهم می کند. در نتیجه می توان بطور شهودی فهمید که نویز الکترومغناطیسی چرا ، کجا ، و چه زمانی ایجاد می شود، و یک مدار را که اساساً منشاء نویز الکترومغناطیسی را از بین می برد را طراحی و توسعه داد.

این روش همچنین شکل رسانا را در نظر می گیرد که خصوصیات مدار را با دقت بالا تعیین می کند. در آزمایش اثبات، فناوری محاسباتی ای که در این مطالعه توسعه داده شد، برای بازتولید دقیق شکل موج آزمایش مشاهده شد. در آینده ، این گروه از این فناوری تحقیقاتی برای روشن ساختن پدیده نویز الکترومغناطیسی ناشی از "جمع" پتانسیلهای ایجاد شده در رساناهای مدارهای متداول استفاده خواهند کرد و از این یافته ها برای طراحی مدار بدون نویز استفاده می کنند.

این گروه تحقیقاتی در صدد تحقق جامعه "بدون نویز" است و انتظار دارند که تئوری ها و محاسبات آنها می تواند منجر به تجهیزات بدون نویز با مصرف انرژی کم شود. آنها بطور جدی تلاش های خود را جهت تحقق زیرساخت های بدون نویز دنبال می کنند و می خواهند تحقیقات اساسی و کاربردی در مورد نویز الکترومغناطیسی را به سمت اجرای اجتماعی تجهیزات انجام دهند که باعث کاهش این مورد می شود. پروفسور آبه و پروفسور توکی به دنبال شرکای حوزه های صنعتی در زمینه های مختلف برای هر چیز از تحقیقات اولیه گرفته تا توسعه کاربردی، هستند.

مطالب ارائه شده، توسط دانشگاه اوزاکا ژاپن

 

 جهت مشاوره رایگان و انواع کیت ، مدار ، سنسور مگنتومتر، نقطه زن، شعاع زن و دریافت هرگونه اطلاعات در این زمینه با کارشناسان ما تماس بگیرید --> 09034005945  "گروه صنعتی کرد"

دوسال گارانتی و 24 ساعت مهلت تست

پیج اینستاگرام ما ←   https://www.instagram.com/kordmetaldetector/

 

وب سایت ما ← http://md.felezyabkurd.com/


صنعتی کرد نویز ,مدار ,الکترومغناطیسی ,ایجاد ,گروه ,فیزیکی ,نویز الکترومغناطیسی ,بدون نویز ,مقادیر فیزیکی ,پدیده نویز ,کمیت فیزیکی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تعمیرات جنرال الکتریک برق، کامپیوتر و مکانیک ایران پی - www.iranpay.biz وبمسترفا جامع ترین وبلاگ سئو مجری پخش زنده رویداد ها